alcatraz MC

tisdag 5 oktober 2010

Gillar färgernaNu rullar det på, full fart nere på klubben. I lördags hade vi arbetsdag så det slängdes en hel del skräp och spikades en del på garaget....inte så mycket kvar på utsidan nu och det känns bra att snart få lägga lite tid på att få ordning och reda där inne.

Roger har börjat kapa och böja till en ny bakdel till trajjan (bilder kommer), Matte och Tobbe skruvar på för fullt och Gösta har inhandlat ett rullande chassi som ska byggas nu i vinter. Jocke tog ner sin trajjaram till klubben och så står det en superfin helrenoverad motor på bänken hans. Själv har jag äntligen beställt ramen så den borde dyka upp på en vecka ungefär hoppas jag på beroende på hur snabbt dom jobbar på Calles. Har gjutit lite under veckan så jag håller på med lite R&D på en ny produkt som hamnar på pannan.

Tyvärr så råkade våran hängis Steffe ut för en liten olycka härom veckan så han ligger hemma med diverse trasiga kroppsdelar, krya på dig! ps har en fin tank till dig nere på klubben ifall du är intresserad....

0 Comments:

Skicka en kommentar